Om oss

Vi är ett branschauktoriserat glasmästeri med filialer i Uppsala, Östhammar och Tierp. I vår verksamhet har vi jourbilar som du kan tillkalla dygnet runt vid behov. I vår egen glasverkstad tar våra glasmästare och metallmontörer fram skräddarsydda lösningar till våra kunder. Hos oss får du mycket mer än bara byten av fönsterrutor. Vårt utbud omfattar tratidionellt glasmästeriarbete, metallmontage och bilglas.

Som auktoriserade bilglasmästare reparerar och byter vi rutor på marknadens alla förekommande bilmärken och modeller. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag så att du bara behöver betala självrisken (eller noll kronor om du har en glasförsäkring utan självrisk).

Med vår långa erfarenhet i branschen erbjuder vi våra kunder extra trygghet. Välj oss så kan du vara säker på att få jobbet fackmannamässigt utfört!

Om du har frågor om uterum, inglasning eller glasmästeri, eller omd du har en idé som du skulle vilja förverkliga med glas hemma hos dig eller på ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi är alltid öppna för nya spännande utmaningar och tar gärna fram något unikt tillsammans med dig.

 

Ja, jag vill ha ett snyggt uterum som ger mig mer plats och en längre sommar!