Glasmästeri

Vi är ett allsidigt och branschauktoriserat glasmästeri med verksamhet i Uppsala, Tierp och Östhammar. Ring respektive lokalkontor om du behöver hjälp. Telefonnummer hittar du i högerspalten.

Vi har en egen glasverkstad och jourbilar. I vårt bilglasmästeri reparerar och byter vi bilrutor på alla förekommande märken och modller.

Inrednings- och designglas

Man kan göra enormt mycket med glas inom inredning. Från skiljeväggar och trappräcken till duschväggar och stänkskydd i kök. Vi reparerar speglar när glaset har gått sönder eller blivit för slitet. Entrédörrar med glaspartier kan vi reparera eller helt byta ut.

För de kunder som söker något helt unikt kan vi ta fram skräddarsydda lösningar såsom glashyllor och till och med trappor helt i glas och stål.

Byt fönster och få en lägre uppvärmningskostnad

Byte av fönster kan hjälpa dig att spara på din uppvärmningskostnad. Tack vare det förbättrade isolervärdet hos moderna fönster får du också ett trivsammare inomhusklimat. Välkommen att kontakta oss för att få en utvärdering av hur nya fönster kan hjälpa dig att spara pengar och få ett bättre inomhusklimat. I kombination med solfilm går det att förbättra värdet ytterligare.

Entreprenad

I vår entreprenadverksamhet arbetar vi med vindskydd, solskydd, räcken av olika slag och installation av metallpartier och rullgaller. Våra egna metallmontörer ser till att jobbet blir rätt utfört och de är vana att samarbeta med våra glasmästare när du vill ha lösningar som inkludera båda materialtyperna. Vi erbjuder entreprenad för både företag och privatpersoner såväl inomhus som utomhus och använder oss av material och produkter från marknadens bästa leverantörer.

 

Ja, jag vill ha ett snyggt uterum som ger mig mer plats och en längre sommar!